GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-11-2022 23:46   Güncelleme : 18-11-2022 23:55

BAŞKONSOLOS TUNÇER İŞ İNSANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkonsolos Erdem Tunçer, İş İnsanı Deniz kurt ve beraberindeki sektörün önde gelen İş İnsanları ile bir araya gelerek görüş alış verişinde bulundu.

BAŞKONSOLOS TUNÇER İŞ İNSANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

 

Türkiye Cumhuriyeti Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Ticaret Ataşesi Yusuf Yerkel, Eğitim Ataşesi Muhammet Fatih Kılıç, Turizm ve Kültür Ataşesi Ahmet Alemdar, Din Hizmetleri Ataşesi Sıddık Yıldırım, Sinan Korkmaz Dipl. Politologe Experte’nin de yer aldığı geniş bir heyet ile İş İnsanı Deniz Kurt’u ziyaret etti.

Ziyarette ayrıca; Deku Dienstleistungen GmbH ve Deku Reinigungsbedarf GmbH’nın sahibi Deniz Kurt’u Dreieich’daki ofisinde, Autohaus Star’ın sahibi Hacı Ahmet Deliaslan, Autohof Rüsselsheim’in sahibi Doğan Uzun, Congresium ve Altıntop Reisen’ın sahibi Yusuf Altıntop ve Kuaför Kaiser’ın sahibi Turan Kuzpınarı ve Blumen Taxi’nin sahibi Yasin Öztürk’ün yer aldığı İş İnsanları ile de bir toplantı yaptı.

Deniz Kurt’un ofisinde, iş insanları ile bir araya gelen Başkonsolos Tunçer ve beraberindeki heyet, gündem ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Ziyarette, özellikle ekonomik konular, enerji krizi ve temizlik sektöründeki son gelişmeler ele alındı.

Ziyarete ev sahipliği yapan Deku Dienstleistungen GmbH ve Deku Reinigungsbedarf GmbH’nın sahibi Deniz Kurt, yaptığı açıklamada, “Başkonsolosumuz ve beraberindeki değerli konuklarımızın ziyareti bizleri çok sevindirdi. Bugün devlet yetkililerimizin ziyaretleri bizlere moral ve motivasyon desteği oldu. Faydalı bir toplantı yaptık. Başkonsolosumuza ve değerli misafirlerimize şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni