YAŞAM
Giriş Tarihi : 18-11-2022 00:53

DİTİB’den emekliye ayrılacak belediye başkanı Hütten’e nezaket ziyareti

Rheinland-Pfalz eyaleti Andernach şehrinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Mimar Sinan Camii dernek yöneticileri Anakent Belediye Başkanı Achim Hütten’e nezaket ziyaretinde bulundu.

DİTİB’den emekliye ayrılacak belediye başkanı Hütten’e nezaket ziyareti

 

 

Andernach DİTİB Mimar Sinan Camii dernek başkanı Durmuş Erkoç, din görevlisi Ahmet Çetin, yönetim kurulu üyesi Zeynel Aslan ve kadınlar kolu üyesi Keziban Erkoç’tan oluşan DİTİB heyeti, emekliye ayrılacak olan Anakent Belediye Başkanı Achim Hütten’i makamında ziyaret etti.

Andernach DİTİB Mimar Sinan Camii heyetini makamında ağırlayan Anakent Belediye Başkanı Achim Hütten, 30 yılı aşkın görev süresi içerisinde DİTİB çalışmalarından duyduğu mumnuniyeti dile getirdi. Tarihi ve turizm şehri Andernach’ta belediye başkanı olarak sivil toplum dernekleriyle el ele hizmet ettiklerini ifade eden Hütten, bundan sonra da başarılı çalışmaların devam etmesi dileğinde bulundu. Hütten, vefa örneği gösteren DİTİB Mimar Sinan Camii başkanı Erkoç’a ve yönetimine teşekkür etti.

Andernach DİTİB Mimar Sinan Camii dernek başkanı Durmuş Erkoç’ta şimdiye kadar Andernach halkına yapmış olduğu hizmetlerden, bilhassa DİTİB cemiyetine ve yabancı topluma karşı ilgi ve alakasından dolayı Anakent Belediye Başkanı Achim Hütten’e teşekkür etti. 1991 yılında resmi açılışından bugüne Andernach DİTİB Mimar Sinan Camii’ne sunduğu destek ve yardımdan ötürü başkan Hütten’e şükranlarını sunan Erkoç, emeklilik hayatında da kendilerine sağlıklı ve huzurlu ömürler diledi.

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni