DÜNYA
Giriş Tarihi : 26-11-2022 18:28

EMİNE KESKİN HADD BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Emine Keskin Hessen ADD Başkan Yardımcılığına Seçildi

EMİNE KESKİN HADD BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

 

Hessen ADD Frankfurt Türk Kültür Merkezinde yapılan Genel Kurul Toplantısında Başkanlığa Avukat Yelda Acar Gösterişli seçilirken Emine Keskin de Başkan Yardımcılığına seçildi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı duruşu ile başlayan genel kurulda, faaliyet, saymanlık ve denetim raporları sunuldu ve geçen 2018-2022 döneminin etkinlikleri ve derneğin mali durumu görüşüldü.

Yönetim kurulunun aklanmasından sonra yeni yönetime talip olan adaylar kendilerini tanıttılar. Seçim işlemi sonrası oyların sayılması sonucunda Avukat Yelda Acar Gösterişli, çoğunluğun oylarıyla ikinci defa yeni yönetim kurulu başkanlığına seçildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Yelda Acar Gösterişli Başkanlığa, Emine Keskin Başkan Yardımcılığına, Eren Tiryaki Genel Sekreterliğe, Özgür Üngör Saymanlığa, Venüs Bekar Gençlik ve Sanat Komisyonuna, Menekşe Oğuz Kültür Komisyonuna, Melih İyigün de Halkla İlişkiler Üyeliğine seçilirken, Dr. Binnaz Ataş ve Gülşah Külahçı da Yedek Üyeliklerde yer aldılar.

Genel Kurulda ayrıca; Denetim Kurulu Asil Üyeliğine Abdullah Eldelekli, Asım Onat ve Ömer Coşkun Denetleme Kurul Yedek Üyeliklerine seçilirken, Onur Kurulu Üyelikleri de Dr. Tayfun Çilingir, Nilgün Von Wallenberg ve Dr. Alpaydın Saatçi'den oluştu.

Hessen ADD Başkan Yardımcılığına seçilen Emine Keskin, “Başkan yardımcılığına seçilmiş olmamdan dolayı çok sevinçliyim, çok gurur verici bir görev. Uzun yıllar CHP Frankfurt Kadın Kollarında ve yönetiminde görevler aldım. Hessen ADD görevinde yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlik, beraberlik içinde çalışıp güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

 

Necdet KARAŞAHİN-FRANKFURT

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni