EKONOMİ
Giriş Tarihi : 18-05-2023 23:01

GAYRİMENKUL PİYASASISIN KALBİ FRANKFURT’TA ATACAK

Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Emlak ve danışmanlık şirketi Tüm Holding’i ziyaret etti.

GAYRİMENKUL PİYASASISIN KALBİ FRANKFURT’TA ATACAK

 

Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkilerin önemine dikkat çeken Tunçer’e Holding CEO’su Yusuf Tüm tarafından P5 Emlak Kongresi’nin sunacağı fırsatlar hakkında bilgiler verildi.

Türkiye’nin Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Tüm Holding CEO'su Yusuf Tüm, ziyarette, Türkiye ile Almanya arasındaki ekonomik ilişkileri güçlendirme yönünde yapılan çalışmalara hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede ticari temasların geliştirilmesi ve iş birliği fırsatlarına yönelik çalışmaların arttırılması da ele alındı.

Başkonsolos Tunçer, Türkiye ile Almanya arasındaki ekonomik ilişkilerin önemine değinirken, ziyarette gündeme gelen bir diğer heyecan verici konu ise Frankfurt'ta 6-7 Temmuz 2023 tarihlerinde düzenlenecek olan Emlak Kongresi (P5 The Property Kongress, Kap Europa) oldu.

Gayrimenkulle ilgili en önemli mevzuların ele alınacağı söz konusu organizasyonda binden fazla katılımcının 40'ın üzerinde atölye ve workshop çalışmaları sergilenecek, ayrıca uzman konuşmacıların katılımıyla paneller düzenlenecek.

GÜÇLÜ BİR PLATFORM OLACAK

Etkinlik girişimciler Dr. Dominik Benner (Benner Holding GmbH), Dr. Stefan Söhngen (Relationing GmbH) ve Yusuf Tüm (Tüm Holding) tarafından organize edilecek. 

Bu arada yine "P5 The Property Kongress" kapsamında Türkiye, "Beyond Boarders - Sınırların Ötesi” inisiyatifi ile misafir ülke olarak yer alacak. Almanya'nın emlak ağı, Türkiye'deki çeşitli ortaklarla değişim için hazırlık yapacak.

Kongre, Türkiye'den yatırımcılara, şirketlerini veya hizmetlerini tanıtmak ve Almanya'da yeni ortaklar bulmak için bir platform sunacak. Türkiye'de büyüyen ekonomi ve dinamik emlak piyasası göz önüne alındığında, Türk şirketleri giderek daha fazla uluslararası faaliyetler gösteriyor. Bu kongre, ortak çıkarlar ve işbirliklerini tartışmak için bir platform ortamı sağlayacak.

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni