YAŞAM
Giriş Tarihi : 07-11-2022 14:36

POZİTİF OLMAK, BAŞARILI KADININ İLKESİDİR

Almanya’ya 1961 yılında imzalanan iş gücü anlaşması ile gelen bir ailenin kızı olan Emine Göksal, iş hayatında kadınların gururu oldu.

POZİTİF OLMAK, BAŞARILI KADININ İLKESİDİR

 

Başarının sırrının kadının elinde olduğunun altını çizen Göksal, “Çok çalışmak ve işinize titizlikle eğilmenin dışında başarıyı tesadüf olmaktan çıkaran noktalara bakıyoruz. Bu noktalardan en önemlisi pozitif kalmaktır, bu da başarılı kadınların ilkesidir” dedi.

GÜLER YÜZ, HİJYEN VE KALİTELİ ÜRÜNDEN TAVİZ VERMEM

Almanya’da dünyaya gelen Emine Göksal, “Eğitim dönemlerinde aile şirketimiz içerisinde çok önemli tecrübeler edindim ve bu tecrübelerden yola çıkarak bugün bulunduğu noktaya adım adım ilerledim.

İşletmelere kadın elinin değmesi bana göre çok önemli. Gründensee Str. 26 Frankfurt adresinde 4 ay önce açmış olduğumuz ‘’Die Süsse Ecke‘’ adlı pastanemizde müşterilerimize hizmet vermeye başladığımız ilk günden bu zamana güler yüzlü hizmet, hijyenik ürünler ve mekan ilkemizden taviz vermediğimiz için müşteri memnuniyetini yakalayabildik” diye konuştu.

Göksal, “Aile şirketinde öğrencilik hayatımda da çok çalıştığım dönemde, ailem her zaman müşteriye karşı güler yüzlü olmamızı, yardımcı olmamızı ve çalıştığımız alanların hijyenik olmasını söylemişlerdi. Bu da bizim ilkemiz oldu.

Burası internasyonel bir pastane oldu, her milletten insan geliyor. Müşterilerimizle aile ortamı burada yaşıyoruz. Öyle ki pastanemiz çoğu zaman cıvıl cıvıl oluyor, biz de bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Tüm yiyecek ve içeceklerimizin kalitesine çok dikkat ediyoruz, en kaliteli kahveyi kullanıyoruz. Dondurmamız çok meşhur, Frankfurt’un her yerinden insanlar bu lezzeti tatmaya geliyorlar ve lezzetine dair övgüleri devamlı duyuyoruz.

Pastalarımız ve böreklerimizin ve kahvaltımızın lezzetli olduğunu da bütün müşterilerimiz dile getiriyor. Müşterilerimizi Türkiye’mizin lezzetleri ile buluşturuyoruz. Bursa’dan pastalar getiriyoruz, gelen müşterilerimiz bu pastaların lezzetine doyamıyorlar. Eğer henüz ürünlerimizi denemediyseniz sizleri bu lezzetler ile tanışmak üzere Frankfurt’ta ‘’Die Süsse Ecke ‘’ pastanemize bekliyoruz” dedi.

İŞİN AYNASI GÜLERYÜZDÜR

Güler yüz işin aynası ve sırrıdır. Çünkü müşterilerimiz onlara gösterdiğimiz ilgi ve güler yüzümüze geliyor. Diyen Emine Göksal, “Neredeyse her gün çok çalışıyorum. Burası bizim aile şirketimiz, beklentimi burada buluyorum. Müşterilerimizin memnuniyeti bizi mutlu ediyor. Güler yüzünüz ve kaliteniz için biz de buradayız demeleri bizim tüm yorgunluğumuzu alıyor.

Sizleri de buraya bekliyoruz. Çıkın çıkın gelin, bu lezzetleri tadın. Çok çalışmak ve işlerimize titizlikle eğilmek dışında başarıyı tesadüf olmaktan çıkaran noktalara bakıyoruz. Pozitif kalmak bunların başında geliyor. Bu da başarılı kadınların ilkesidir” diye konuştu.

’Die Süsse Ecke

Gründensee Str. 26

60386  Frankfurt

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni