AOK SAĞLIK HESABI AVANTAJ SUNUYOR

AOK Hessen, etnik pazarlama müdürü Necati SUÖZER açıklıyor.

SAĞLIK - 02-06-2023 10:19 1388 kez okundu.

AOK SAĞLIK HESABI AVANTAJ SUNUYOR
Advert

 

Son zamanlarda, birçok konu hakkında sorular geliyor. Bu konuları da üç ana başlık altında, sunmuş olduğumuz hizmetler dahilinde cevaplamak istiyorum.

İlgili konular hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyulması durumunda Almanca içerikli internet sayfalarımızdan da istifade edebilirsiniz.

 

Sağlık Hesabı / Gesundheitskonto

İster seyahat aşıları, ister kontroller veya önleyici muayeneler olsun, AOK Sağlık Hesabı ile özel hizmetler bile artık bir maliyet sorunu olmaktan çıkıyor.

İstediğiniz hizmeti kullanabiliyorsunuz–masraflara katkıda bulunuyoruz. AOK sigortalısı olarak yıllık 400 Euro’luk bir bakiyeye sahipsiniz. Çeşitli sağlık hizmetleri yelpazemizden ihtiyacınız olan veya istediğiniz hizmetleri seçebilirsiniz.

Aileler için artılarımız, AOK sigortalı her aile üyesinin kendi kişisel sağlık hesabı vardır. Böylece dört kişilik bir aile olarak yılda 1.600 Euro’yu güvence altına alabilirsiniz.

Daha fazla bilgiyi aok.de/hessen/gesundheitskonto adresinde bulabilirsiniz.

AOK-Clarimedis

Bu tıbbi bilgi hizmeti, sağlık konusu ile ilgili sorularınızı cevaplıyor. Burada size bağımsız doktorlar ve tıbbi uzman personel 7/24 hizmet sunuyor. Danışma hattı ücretsizdir ve sadece AOK sigortalıları içindir.

Bununla ilgili daha fazla bilgiyi aok.de/hessen/clarimedis adresinde bulabilirsiniz.

Çocuklar İçin Ortodontik Tedavi /Kieferorthopädie

Dişlerdeki yanlış hizalanmalar ,diş telleri veya braketlerle düzeltilebilir. Düzeltme tıbbi olarak endike yani gerekli ise, 18 yaşına kadar olan çocuklar ve gençler için tedavi masraflarını karşılıyoruz.

Başlangıçta masrafların yüzde 80’ini biz ödüyoruz. Kalan yüzde 20’lik kısmı öncelikle siz kendi katkınız olarak ödüyorsunuz. Tedavi başarıyla tamamlanırsa, bu yüzde 20’lik kısmı size geri ödüyoruz.

Diş sağlığınızla ilgili tüm diğer bilgileri aok.de/hessen/zahnvorsorge adresinde bulabilirsiniz.

Herşeye rağmen sağlık hizmetlerine ihtiyaç duymandan yaşamanızı temenni eder esenlikler dilerim.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AOK'dan özel sağlık harcamalarına  destek

AOK'dan özel sağlık harcamalarına destek

23-04-2024 - SAĞLIK

Bazı ölümcül bakteriler

Bazı ölümcül bakteriler "vampir gibi" insan kanından besleniyor

18-04-2024 - SAĞLIK