Atatürk kupası kuraları çekildi

Cumhuriyetimizin 100’üncü nedeniye bu sene düzenlenecek Atatürk kupası için kuralar çekildi.

GÜNCEL - 26-11-2023 18:09 2073 kez okundu.

Atatürk kupası kuraları çekildi
Advert


Başkonsolosluk himayesinde gerçekleşecek kura çekimi toplantısında konsolosluk spor koordinasyon sorumluları Mehmet Hanif Uran, Rıfat Çetin ve Başkonsolosluk Özel Kalemi Nayil İnal, İş insanı Halil Sağıroğlu ile Nürnberg Başkonsolosluk bölgesindeki spor kulüplerin başkan ve temsilcileri katıldı.
Başkonsolos Cebeci ve konsolosluk spor sorumluları tarafından teknik ve güncel bilgilerin verildiği toplantıda, Atatürk kupası için 4 gruptan 18 takımın katılacağı turnuva 23 Aralık Cumartesi günü Röthenbach Pegnitz de gerçekleşecek.
Bavyera Futbol Federasyonunda görevli hakemlerin yöneteceği 5 oyuncu ve bir kaleci tarafından 8 dakikalık aralıklarla gerçekleşecek turnuvada ilk defa Nürnberg ve çevresindeki Alman spor kulüplerinde futbol oynayan Türk kızlarda futbol şovu yapması önerildi. Nürnberg Başkonsolosluğu bünyesinde oluşturulacak şöhretler grubu maç yapacak.
Başkonsolos Cebeci toplantıda yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında kutlanacak faaliyetlerin en önemlilerinden olan yaklaşık yarım asırdır devam eden onur verici Atatürk kupasının birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde dostluk ve centilmence geçmesini dilerim diyerek,Atatürk kupası maçlarının oluşmasında emeği geçenlere, toplantıya katılanlara teşekkür ederim” dedi.
Bu seneki Atatürk kupası turnuvası A,B,C ve D olmak üzere 4 grup’tan oluşacak. Kura çekimine göre A Grubunda: Eyüp Sultan SV, FC Vatanspor Schwandorf e.V, Türk Spor Nürnberg, Forcheim Türk Spor, Türkspor Freystadt. B Grubunda Türk SV Gostenhof, SV Türk Gücü Neustdat, SC Sinop spor Burglenfeld, SV Türk Gençlik Regensburg, Türkiyem spor e.V Schweinfurt. C Grubunda: FV Türkgücü Schweinfurt, SV Bosporus Coburg, Türk SV Erlangen, SV Batı Trakya ve D grubunda Vatanspor Kulbach, Türk spor Röthenbach/Pegnitz, FC Türk Hof ve Nürnberg Vatanspor yer aldı.


İlhan Baba/Nürnberg

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Anıtkabir, 23 Nisan'da 100 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

Anıtkabir, 23 Nisan'da 100 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

24-04-2024 - GÜNCEL

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, dayanışma için Gaziantep'e geldiğini belirtti

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, dayanışma için Gaziantep'e geldiğini belirtti

24-04-2024 - GÜNCEL