Bavyera Meclis Seçimleri

35 yıldır Türk toplumu tarafından Konsolosluklarca yetkili, Mahkemece tayinli ve resmen atanmış genel yeminli Tercüman ve hukuk uzmanı olarak saygıyla anılan ve Türk toplumuna yoğun destek veren Murat Mümtaz Gök bu sene Almanya’da önemli yeri olan Freie Wähler partisinin yeni Würzburg Başkanı olarak atanmıştır. 55 yaşında iki çocuk babası olan Parti Başkanı bu sene Bavyera Parlamentosu seçimlerinde Freie Wähler Partisi için Liste 3 Platz 16 de sizin oyunuzu almak gayretindedir. Kendi deyimiyle Bavyera Parlamentosunda sizin sesiniz olmak için seçimlere aday olarak katılmaktadır ve tarafınızın oylarını beklemektedir.

SİYASET - 25-07-2023 23:35 5146 kez okundu.

Bavyera Meclis Seçimleri
Advert

 

Kendini Bavyera halkının ve aynı zaman özel olarak Bavyera Eyaletindeki Almanyalı Türklerin özel ilgilerine hizmetine adamış siyasetçi olarak yola çıktığını ifade etmektedir. Murat Mümtaz Gök aynı zaman Bavyera Eyaletinin refah düzeyinin, güvenliğinin ve doğanın temizliği ve sağlıklı yaşam şartlarını korumaya emek harcamaktadır.

Sağduyulu vatandaş dostu siyaset, Özgür demokratik temel düzene bağlılık işbu partinin öz algısıdır. Murat Gök diyor ki: Politikada sağlam devlet finansmanı, güvenilirlik ve şeffaflıktan yanayız. Biz FREEN WÄHLER bağımsızız ve değerlerimizi koruyoruz. Büyüyen yerel, bölgesel ve ulusal gelenekleri korumaya kesinlikle kararlıyız. Aynı zamanda burjuva-liberaliz, çünkü medeni hakların ve dolayısıyla bireyin özgürlüğünün korunmasını savunuyoruz. Denenmiş ve test edilmiş olanı korumak ve onu küreselleşen bir dünyada modern toplumun gereksinimlerine uygun hale getirmek istiyoruz. Politikamız insanlara ve onların refahına odaklanır. Güçlü belediye köklerimiz sayesinde, belediye binaları ve yerel parlamentolardan edindiğimiz uzun yıllara dayanan deneyimimizi eyalet ve federal parlamentolara taşıyabiliyoruz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin komşularıyla aşılamayacak hiçbir sorunu yoktur

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin komşularıyla aşılamayacak hiçbir sorunu yoktur

06-12-2023 - SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kazanan Türkiye'dir, kazanan demokrasimizdir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kazanan Türkiye'dir, kazanan demokrasimizdir

29-05-2023 - SİYASET