Frankfurt Başkonsolosluğu'ndan MÜSİAD'a Teşekkür Plaketi

Frankfurt Başkonsolosluğu, "2023 Kahramanmaraş Depremleri" anma programında MÜSİAD'a teşekkür etti.

GÜNCEL - 12-02-2024 12:50 938 kez okundu.

Frankfurt Başkonsolosluğu'ndan MÜSİAD'a Teşekkür Plaketi
Advert
  1.  

    Programın sonunda yaptığı açıklamada, MÜSİAD Başkanı Muhsin Kıdık, Başkonsolosluğun bu ince düşüncesini tüm bölgedeki iş insanlarını onurlandıran bir adım olarak nitelendirdi ve teşekkürlerini Başkonsolos Erdem Tunçer'e iletti.

    Frankfurt Başkonsolosluğu, 9 Şubat Cuma günü Dietzenbacher Capitol Konferans Salonu'nda "2023 Kahramanmaraş Depremleri" anma programını düzenledi. Programın sonunda, deprem bölgesine ve Cumhuriyet'in 100. yıl kutlama etkinliklerine yaptıkları desteklerden dolayı çeşitli kurum, kuruluş ve iş insanlarına plaketler ve teşekkür sertifikaları verildi.

    MÜSİAD adına teşekkür sertifikası ve plaketi, Genel Başkan Muhsin Kıdık'a Başkonsolos Erdem Tunçer tarafından takdim edildi. Aynı zamanda, bireysel olarak yaptıkları maddi ve manevi katkılar nedeniyle MÜSİAD Başkanı Muhsin Kıdık, Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Yılmaz, MÜSİAD üyeleri Fazlı Talan ve Yavuz Duranoğlu'na da teşekkür plaketleri sunuldu.

  2. MÜSİAD Başkanı Muhsin Kıdık ve (Sağda) Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer

    Programın sonunda bir açıklama yapan MÜSİAD Başkanı Muhsin Kıdık, "Başkonsolos- luğumuzun gerçekleştirdiği her program ve etkinlikte MÜSİAD ailesi olarak en önde ol- maktan büyük bir gurur duyuyoruz. Hala birçok üyemizin bireysel olarak deprem bölge- sine yardım elini uzattığını biliyor ve görüyoruz. Başkonsolosluğumuzun bu töreni, biz MÜSİAD ailesi olduğu kadar bölgemizdeki tüm iş insanlarını da onurlandırmıştır. Bu ince ve nazik düşünceleri için Başkonsolosumuz Erdem Tunçer Beyefendi'ye şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

    Ayrıca programın ilerleyen bölümlerinde, deprem bölgesine destek amacıyla düzenlenen açık artırmada Fenerbahçe ve Darmstadt formaları hayırsever sahiplerini buldu. Açık ar- tırma sonucunda elde edilen gelirin tamamı, Hatay'da kurulan Kız Kardeşim Köyü'nün ihtiyaçları için kullanılacak.

    Ekrem Şahin
    MÜSİAD Hessen Genel Sekreteri

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Anıtkabir, 23 Nisan'da 100 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

Anıtkabir, 23 Nisan'da 100 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

24-04-2024 - GÜNCEL

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, dayanışma için Gaziantep'e geldiğini belirtti

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, dayanışma için Gaziantep'e geldiğini belirtti

24-04-2024 - GÜNCEL