KONUKLAR BURADA GÜVEN BULUYOR

Güven Yaşlı Bakım Evi’nde demans ve yoğun bakım hastalarına 24 saat kaliteli hizmet sunuluyor.

SAĞLIK - 26-02-2024 14:55 1188 kez okundu.

KONUKLAR BURADA GÜVEN BULUYOR
Advert

 

Merkezin sahibi Ayşegül Aydın, ‘Güven Yaşlı Bakım Evlerimiz 3 ayrı merkezden oluşuyor. Güven Pflegezentren Tagespflege GmbH,  bizim günlük bakım evimiz oluyor.

Güven Intensivpflege GmbH  firmamiz Hanau Main Kinzig , Rhein Main Aschaffenburg  Bölgesinde, Güven Intensivpflege Wohngemeinschaft Großkrotzenburg Kasabasında, Güven Ambulanter Pflegedienst GmbH Hanau Şubesi ve Aschaffenburg/Kahl am Main Şubesi olarak hizmet veriyoruz’ dedi.

Aydın, ‘Bu 3 merkezden ikisi Hanau’da yer alıyor. Biri günde demans hastası olan 42 misafiri ve diğeri de yine demans hastası olan18 misafiri ağırlıyoruz. Großkrotzenburg kasabasında yer alan günlük bakım evimizde Almanca konuşan 22 misafirimizi ağırlıyoruz.

Her merkezimiz konusunda uzmanlaşmış personellerimiz ile farklı hasta gruplarına hizmet sunuyor. Güven Intensivpflege GmbH merkezimizde de Hanau Main Kinzig, Rhein Main Aschaffenburg bölgesinde evde yoğun bakım ihtiyacı olan hastalarımıza 7/24 konusunda uzman, branş eğitimi almış, diplomalı yoğun bakım hemşirelerimiz tarafından bakım yapılıyor’ diye konuştu.

‘Merkezlerimizi hastaların ihtiyaçlarına ve hastalık gruplarına göre gerek ekip ekipman, gerekse konusunda eğitimli bir kadro ile oluşturduk’ diyen Ayşegül Aydın, ‘Güven Intensivpflege Wohngemeinschaft merkezimizde Großkrotzenburg kasabasında yoğun bakım ihtiyacı olan hastalarımıza konusunda eğitimli, diplomalı yoğun bakım hemşirelerimiz tarafından 24 saat bakım yapılıyor.  Güven Ambulanter Pflegedienst GmbH merkezine bağlı Hanau ve Aschaffenburg/Kahl am Main Şubelerinde evde hasta yaşlı bakımı yapıyoruz.

Personel kadromuz toplam 250 kişiden oluşuyor. Bakım evlerimiz 2300 qm, bürolarımız 400 qm’de yer alıyor. Bütün bu merkezlerin kuruluşunu ve planlamasını bizzat kendim yaptım, ancak işlerin yoğunlaşması sebebiyle ailemden de destek alarak çalışmaları beraber yürütüyoruz’ dedi.  

Necdet Karaşahin / Hanau 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Wenn die AOK gar nicht angerufen hat

Wenn die AOK gar nicht angerufen hat

03-05-2024 - SAĞLIK

Öfke patlamalarının damar işlevini bozabileceği uyarısı

Öfke patlamalarının damar işlevini bozabileceği uyarısı

02-05-2024 - SAĞLIK