Müsiad Hessen Şubesi : “Muhsin Kıdık İle Yola Devam” dedi

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer’in de misafir olarak yer aldığı MÜSİAD Hessen Şubesi Genel Kurulu’nda tüm üyelerin oy birliğiyle    Muhsin Kıdık yeniden başkan seçildi.Yeni katılan üyelerle güçlenen Yönetim Kurulu’nun da belirlendiği toplantı Frankfurt Bad Vilbel’deki City Hotel’de yapıldı.

GÜNCEL - 19-01-2024 22:39 1287 kez okundu.

Müsiad Hessen Şubesi : “Muhsin Kıdık İle Yola Devam” dedi
Advert

 

Bölgenin en büyük Türk Sivil Toplum Kuruşu olan MÜSİAD Hessen, yeni dönem başkanını ve yönetim kurulu üyelerini seçti. Genel Kurul Toplantısında geçtiğimiz dönem bu görevi yürüten mevcut başkan Muhsin Kıdık ile yola devam kararı oy birliğiyle alındı. Müsiad Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın yanı sıra,  Denizli Milletvikili ve aynı zamanda Müsiad Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Şahin Tin, Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer, Hazine ve Maliye Ataşesi Mücahit Civriz, Kültür Ataşesi Ahmet Alemdar ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Sayın Uğur Erdoğan toplantıya misafir olarak katılan isimler arasındaydı.

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, “Türkiye’nin en büyük dünyanın ise sayılı Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan MÜSİAD’ın en önemli yurt dışı şubelerinden biri olan MÜSİAD Hessen’in yeni yönetimi hayırlı olsun. Yeni dönemde Muhsin Başkan’ın tüm üyelerin ortak teveccühüyle güven tazelemesi takdire şayandır. Fakat bu durum, yeni dönemde kendisinden beklentilerimizin daha yüksek olacağı anlamına geliyor. Ekonomik ve sosyal değeri yüksek önemli işlere birlikte imza atmak ümidiyle Muhsin başkana ve yeni yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Frankfurt Başkonsolosu Erdem Tunçer ise “MÜSIAD Hessen Başkanımız Muhsin Bey ile bugüne kadar pandeminin zor ve sıkıntılı şartları da dahil olmak üzere uyumlu, verimli ve başarılı bir çalışma ortamı oluşturduk. Bu yeni dönemde de birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Güven tazeleyen Başkanımızı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyorum” dedi.

Ustalık dönemimizde daha da başarılı olacağız

Yeni dönem için yeniden başkan seçilen Kıdık yaptığı teşekkür konuşmasında, “Beni bu göreve tekrar layık gören yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Bu güvene layık olmak için daha yoğun bir tempo ile çalışmaya devam edeceğiz. Bilgi ve tecrübemizin artmış olduğu bu dönem bizlerin inşaallah “Ustalık dönemi” olacaktır. Yönetime tekrar seçilen ve aramıza yönetim kurulu üyesi olarak yeni katılan  arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Hep birlikte iz bırakacak güzel işlere imza atma heyecan ve gayreti içinde olacağız. Üstlendiğimiz görevin mesuliyeti bilinci içindeyiz. Dua ve desteklerinizi üzerimizden eksik etmeyin” diyerek konuşmasını tamamladı.

2024/2025 dönemi Yönetim Kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu.

Muhsin Kıdık                    Başkan

Ahmet Akyüz                   Yönetim Kurulu Üyesi

Ahmet Çetinkaya            Yönetim Kurulu Üyesi

Bilal Kara                         Yönetim Kurulu Üyesi

Bülent Korkmaz              Yönetim Kurulu Üyesi

İlhami Yılmaz                   Yönetim Kurulu Üyesi

İlyas Güçlü                      Yönetim Kurulu Üyesi

Mehmet Altunyıldız          Yönetim Kurulu Üyesi

Muhammed Şahin           Yönetim Kurulu Üyesi

Rafet Turgut                    Yönetim Kurulu Üyesi

Salih Taşdirek                 Yönetim Kurulu Üyesi

Zafer Sinop                      Yönetim Kurulu Üyesi

Ekrem Şahin                   Genel Sekreter

 

 

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Anıtkabir, 23 Nisan'da 100 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

Anıtkabir, 23 Nisan'da 100 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

24-04-2024 - GÜNCEL

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, dayanışma için Gaziantep'e geldiğini belirtti

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, dayanışma için Gaziantep'e geldiğini belirtti

24-04-2024 - GÜNCEL