Atatürk'ün çocukluğunu anlatan animasyon film Mustafa, Almanya ve Avusturya'da vizyona girdi

 Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluğunu anlatan animasyon film Mustafa, Almanya ve Avusturya'da sinemaseverlerle buluştu.

KÜLTÜR - SANAT - 18-11-2024 17:59 250 kez okundu.

Atatürk'ün çocukluğunu anlatan animasyon film Mustafa, Almanya ve Avusturya'da vizyona girdi
Advert

 

Berlin'deki Cineplex Alhambra sinemasındaki ilk gösterimi, Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı çocuklarla birlikte izledi.

Şanlı, filmi oğluyla beraber izlediğini belirterek, "Ben ve oğlum filmi çok başarılı bulduk. Yurt dışında yetişen çocukları bilgilendirmek amacıyla bu gibi filmlerin devamını diliyoruz." dedi.

Başkonsolos Şanlı, filmde emeği geçenlere teşekkür etti.

Filmin Almanya ve Avusturya'daki dağıtımını yapan AF Medya Genel Müdürü Ali Fidan da filmin Almanya ve Avusturya'da toplam 39 sinema salonunda vizyona girdiğini söyledi.

Fidan, filmin 21 Kasım'da Hollanda'da, 23 Kasım'da da Norveç'te gösterimlerinin olacağını ifade etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tiyatro Frankfurt 2024’e ‘Boş Çerçeve’ ile Veda Etti

Tiyatro Frankfurt 2024’e ‘Boş Çerçeve’ ile Veda Etti

23-12-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Türk Korosu Orangerie Darmstadt’ı Büyüledi

Türk Korosu Orangerie Darmstadt’ı Büyüledi

18-12-2024 - KÜLTÜR - SANAT