BU DÜNYA’DAN BİR ERDOĞAN PAŞA GEÇTİ

Erdoğan Saraççı’yı ( Paşa) sevenleri ebedi yolculuğuna uğurladı.

YAŞAM - 09-04-2023 15:51 1315 kez okundu.

BU DÜNYA’DAN BİR ERDOĞAN PAŞA GEÇTİ
Advert

 

 

Frankfurt kentinin Bockenheim semtinde yıllarca yaşayan ve sevenleri tarafından Paşa lakabı ile tanınan Erdoğan Saraççı’yı (84) sevenleri gözyaşları içerisinde sonsuzluğa uğurladılar.

Hayatının en güzel yıllarını Frankfurt’ta geçiren ve Bockenheim semtinin sevilen ve sayılan simaları arasında yer alan Erdoğan Saraççı, sevgi dolu bir eş, 3 evlat, 7 torun ve sevenlerini geride bırakarak hayat gözlerini yumdu.

Son zamanlarında yaşının ve hastalığının ilerlemesiyle kendini rahat hissetmediğini, sevgili vatanına ve doğup büyüdüğü Ankara’sına gidemediğini, bunun burukluğunu yaşadığını sık sık dile getiren Saraççı’nın bu isteğini yerine getirememenin burukluğunu yaşayan ailesi, bu duygularını düzenlenen cenaze töreninde sevenleri ile paylaştılar.

Bockenheim’in sevgili ağabeyi Erdoğan Saraççı’nın eşi, Tülay Saraççı, ‘Geçen Pazar günü sanki içine doğmuş gibi, son kez torunlarını ve çocuklarını görmek istiyormuş gibi sevinç içinde evine döndü. Bu halini görünce, ‘Erdoğan ne oldu dedim. Laboya gideyim dedi, aradan geçen bir sürenin ardından tekrar lavaboya gitmek istediğini söyledi ancak tam o esnada fenalık geçirdi.

Hemen oğluma haber verdik, bu arada acil olarak doktor çağırdık. Evin yakınındaki futbol sahasına helikopter ve acil doktorlar geldi. Doktorların uzun uğraşılarının ardından Elisabet Hastanesi’nde bütün çabalara rağmen hayata gözlerini yumdu’ diyerek eşinin ani ölümünü gözyaşları içerisinde paylaştı.

Erdoğan Paşa’nın, Bad Vilbel-Heilsberg Park Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze merasimine ailesi, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra yüzlerce kişi katıldı.           Dualar ve gözyaşları içerisinde sonsuzluğa uğurlanan Saraççı’nın ardından sevenleri, Güzel İnsan, rahat uyu dileklerinde bulundular.

Cenaze töreni boyunca kızı Hülya Saraççı Erkeskin, babasının fotoğrafını elinden bir an bile bırakmadı. Babasının defni sırasında kızı Hülya’nın, ‘Hayır babamı topraklar arasına yalnız bırakamazsınız, ben babasız yapamam’ çığlıkları törene katılanları gözyaşlarına boğdu. Ağabeyleri Fırat ile Dicle’nin genç kadını teselli etme çabalarının ardından imamın kıldırdığı cenaze namazının sonrasında, Erdoğan Saraççı’yı oğulları ve damadı elleriyle defnettiler.

Tören sonrası düzenlenen taziyede, anne Tülay Saraççı, oğulları Fırat, Dicle, kızı Hülya, gelinleri Stella Sophie, Nilüfer, damadı Murat, torunları Deniz, Ela Melek, Melisa Su, Tuana Beste, Ada Günes, Lara ve Eda yer aldılar.

ACI KAYBIMIZ

FIRAT, DİCLE VE HÜLYA SARAÇÇI’NIN ÇOK SEVDİKLERİ BABALARI;

GELİNLERİ, STELLA SOPHİE VE NİLÜFER SARAÇÇI, DAMADI, MURAT ERKESKİN’İN KAYINPERDELERİ;

DENİZ, LARA, EDA, TUANA BESTE, ADA GÜNEŞ, ELA MELEK VE MELİSA SU’NUN DEDELERİ;

VE TÜLAY SARAÇÇI’NIN KIYMETLİ EŞİ;

ERDOĞAN SARAÇÇI’YI

(15.06.1938-02.04.2023)

kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Merhumu 5 Nisan 2023 Çarşamba günü sonsuz yolculuğa uğurlamış bulunmaktayız.

Sevenlerinin başı sağ olsun.

 

ACI KAYBIMIZ

FRANKFURT’UN BOCKENHEİM SEMTİNİN KIYMETLİ AĞABEYİ, YERİ DOLDURULAMAYACAK OLAN GÜZEL İNSAN,

ERDOĞAN SARAÇÇI’YI (PAŞA) ZAMANSIZ KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇERİSİNDEYİZ.

BİZE YAŞATTIĞI TÜM GÜZELLİKLER DAİMA KALBİMİZDE OLACAK

MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET, YAKINLARINA VE SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.

RAHAT UYU PAŞAM, GÜZEL İNSAN

 

AVRUPA OLAY GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ

ÖKKEŞ TOY

AVRUPA OLAY GAZETESİ MUHABİRLERİ

HAMDİYE-NECDET KARAŞAHİN 

 

Necdet Karaşahin/Frankfurt

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Forum Spandau Derneği 10. yaşında

Forum Spandau Derneği 10. yaşında

29-04-2024 - YAŞAM

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

27-04-2024 - YAŞAM