TMGD KOROSU VE RUBATO GRUBU’NDAN MUHTEŞEM KONSER

Türk Müziği Gönül Dostları ve Rubato Grubu verdikleri ortak konser ile sahnede şahlandılar.

KÜLTÜR - SANAT - 29-11-2022 01:23 1760 kez okundu.

TMGD KOROSU VE RUBATO GRUBU’NDAN MUHTEŞEM KONSER
Advert

 

Türk müziğinin sevilen seslerini müzik severlerle buluşturan Türk Müziği Gönül Dostları Kültür Derneği, Rubato Konseri ile sahnede adeta şahlandılar.

Türk Müziği Gönül Dostları Korosu, pandemi dolayısıyla iki yıldan beri sahneleyemedikleri konseri, Türkiye’nin sevilen grubu Rubato ile birlikte Nova Event Center’de gerçekleştirdiler. Koro üyeleri seslendirdikleri şarkılarla aylarca süren çalışmalarının meyvesini sahnede almış oldular.

Seslendirdikleri koro ve solo şarkılarla 700´e yakın müzik severle Nova Event Center’de buluşan Gönül Dostları Korosu ve Rubato Konseri kapsamında sahne alan Türk sanat müziği sanatçısı Selen Çelebi de şarkılarıyla uzun süre alkışlandı.

Bülent Eskimez

Türk Müziği Gönül Dostları Başkanı Selma Ateş, ”İki yıl gibi uzun bir zamandan beri sevilen grup Robato ile planladığımız konser ile bizi sevenlerimizle buluşacağımıza dair bir sözümüz vardı.

Bu sözü yerine getirmeden Türk Müziği Gönül Dostları Korosu olarak rahat edemezdik ve sonunda bu sözümüzü başarı ile gerçekleştirdik. Bizim, Türkiye’mizden getiremeyeceğimiz sanatçı yoktur. Listemizde yer alan birbirinden değerli sanatçılarımızla en güzel salonlarda verdiğimiz konserlerle sevenlerimizle buluşuyoruz.

İki saat sahnede kalan Rubato Grubu’nun Türkiye’mizin her yöresinden seslendirdikleri şarkılar, misafirlerimiz ve bizler kadar onları da memnun etti” dedi.

Necdet-Hamdiye Karaşahin/Darmstadt

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Önce kitabını tanıttı sonra kemanı ile konser verdi

Önce kitabını tanıttı sonra kemanı ile konser verdi

27-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

YTB tarafından “Kıbrıs’ın Gönül Dili Kıbrıs İlahileri” Konseri Lefkoşa’da düzenlendi.

YTB tarafından “Kıbrıs’ın Gönül Dili Kıbrıs İlahileri” Konseri Lefkoşa’da düzenlendi.

31-03-2024 - KÜLTÜR - SANAT