EĞİTİM
Giriş Tarihi : 02-11-2023 13:29

ALMANCA ELBİM’DE ÖĞRENİLİR

Almanca ’da A1 ‘den başlayıp B1-B2 seviyesine uzanan başarı hikayeleri

ALMANCA ELBİM’DE ÖĞRENİLİR

 

 

Almanya’ da çalışmak isteyip Elbim’e kayıt yaptıran öğrencilerimiz B1 düzeyinde eğitimlerini ortalama 6 ay gibi sürede başarı ile tamamladılar.

Öğrencilerimiz, eğitimlerinin sonunda girmiş oldukları Almanca B1 sınavını tek seferde geçtiler ve şu an iş tekliflerini değerlendiriyorlar.

KALİTEMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZ TESCİLLİYOR

Elbim Eğitim Kurumları’nın kendilerine bambaşka bir ufkun kapılarını açtığını dile getiren öğrencilerimizden Ahmet Bey, ‘ELBİM Kurslarında almış olduğu eğitim ile sınavın tüm yönlerine hakim olduğunu sınavda hiç yabancılık çekmediğini’ belirtti.

Elbim Kursları, Almanca eğitimlerinde Tek ve doğru adres diyen Cem Bey de, ‘Elbim Kurslarında, profesyonel öğretmenleri ile hem Almancayı öğreniyor hem sınavı geçiyorsunuz’ dedi. Hazal Fatma Hanım; ‘Bireysel Almanca kursunu almıştım sizden. Kursun disiplinli, düzenli olmasından dolayı soranlara da Elbimi tavsiye ediyorum. Öğrencileri sınava çok iyi hazırlıyorlar, ben dili tamamladıktan sonra sınavı ilk girişimde çok yüksek puanla geçtim. 6 gün sonra da Almanya’ya gideceğim, her şey için teşekkürler Elbim’ şeklinde duygularını dile getirdi.

Öğrencilerimizden Eren Bey de girmiş olduğu B1 sınavının konuşma bölümünü 75 üzerinden 71 puan alarak geçmiş, tüm bölümleri de başarı ile tamamlamıştır.

Bu başarı hikayelerine siz de adınızı yazdırabilirsiniz. Güneydoğunun en iyi Almanca öğretmeni kadrosuna sahip olan Elbim Kursları vermiş olduğu eğitimlerle başarısına başarı katmaya devam ediyor.

https://www.elbim.com.tr

 

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni