EĞİTİM
Giriş Tarihi : 25-09-2023 11:01   Güncelleme : 25-09-2023 11:12

ALMANCA ÖĞRENMEK İSTEYENLERİN TERCİHİ YİNE ELBİM OLDU

Elbim Kursları Eylül ayına gümbür gümbür başladı.

ALMANCA ÖĞRENMEK İSTEYENLERİN TERCİHİ YİNE ELBİM OLDU

 

Almanya da çalışmak isteyenler, üniversite okumak ve meslek sahibi olmak isteyen öğrencilerin tercihi yine Elbim oldu.

Elbim Kursları; Doktorlar, hemşireler ve diğer sağlık bölümleri ile aşçılar, kuaförler ve diğer meslek gruplarından oluşan öğrenci adaylarına A1 den başlayıp B1-B2 düzeyinde eğitimi alanında en iyi Almanca öğretmen kadrosu ile sunmaya devam ediyor.

Maksimum 15 kişilik sınıflarda eğitim alan öğrenciler ulaşmak istedikleri hedeflerine göre gruplanmaktadır.  Her seviye sonunda kurs bitirme sınavları ile öğrencilerin gelişim değerlendirmeleri yapılmakta, hedefleri olan sınav seviyelere ulaşmaları için sınava yönelik çalışmalar ile bu eğitimleri desteklenmektedir.

Minimum 6 aylık eğitimin sonundan 4 bölümden oluşan ECL-GOETHE-TELC-ÖSD sınavlarından birine hazır duruma gelmektedirler.

ELBİM AİLELERİ BİRLEŞTİRİYOR   

Almanya’ya eşinin yanına gitmek isteyen adayların tercihi ELBİM kursları oldu. Kursiyerlerimiz, garantili olarak alacakları 2 aylık eğitimin sonunda Almanca A1 sınavına girmektedirler.

Elbim Kurslarını tercih eden birçok aileyi, 2007 yılından bu yana vermiş olduğumuz Almanca eğitimleri ile sevdiklerine kavuşturduk.

Eylül grubumuz %100 başarı hedefi ile derslerine başladı. Açılan 4 Almanca Dil Sınıfı’na kayıtlarımız başladı. 30 kişiden oluşan Almanya’da iş sahibi olmak isteyen kursiyerlerimiz için 2 sınıfımızı hem gündüz hem de akşam eğitim verecek şekilde Aile Birleşimi Sınıfı olarak düzenledik.

Her ay düzenli olarak gruplarımız açılmaktadır. Siz de acele edin, garantili eğitimlerde yerinizi alın.

İletişim

0090 342 221 12 12

www.elbim.com.tr

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni