KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 17-07-2023 19:00

" Antepli Gelin" klibi dinliyicisi ile buluştu

Gaziatepli sanatçı Müslüm Ateş'in " Antepli Gelin" klibi Solfej Müzik Yapım etiketiyle tüm dijital müzik mecralarında yayınlanmaya başladı.

 

Aynı zamanda müzik öğretmeni olan ve Gaziantep'lilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve geçtiğimiz yıllarda yaptığı eserler ile adından söz ettiren Gaziantep'li sanatçı Müslüm Ateş'in yeni klibi sadeliği, yöresel mekanların eşliği ve gittikçe artan izlenme oranlarıyla dikkat çekiyor. Müzik mecralarındaki performansı ile dikkat çeken yeni klibiyle ilgili bilgi veren Gaziantep'li sanatçı Müslüm Ateş, “Klibimiz şuan bütün dijital platformlarda yayında iyi gidiyor. Hem klibin beğenilmesi hem şarkının beğenilmesi yönünde güzel yorumlar aldık” dedi.

Sözleri ve müziği Sedat Daşdemir'e ait olan "Antepli Gelin" adlı eserimiz,hem yöresel olması açısından,hem de bu yaz düğünlerde aranan bir eser olması adına güzel çalışmalar yaptık.

Şimdiden dinleyen,emek veren herkese çok teşekkür ederiz. Yeni çalışmalarımız ile en kısa zamanda inşallah sevenlerimizin karşısında olacagiz.

 

YouTube linki : https://youtu.be/KpGG_CqVVh4

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni