YAŞAM
Giriş Tarihi : 22-08-2022 19:02

EKERBİÇER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Gaziantep TRT Eski Müdürü, Tüm Musabeyliler Kalkınma ve Dayanışma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Musabeyliler Derneği Kurucu Başkanı aynı zamanda ODTÜ Mezunları Derneği Başkanı olan Şahin Ekerbiçer’in oğlu mutluluğa giden yolda ilk adımı attı.

EKERBİÇER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

 

Akkent Kongre Merkezi'nde düzenlenen nikah öncesi Şahinler Vadisi Türk Ocağı binasında yapılan programda konuklara yöresel ürünlerden oluşan ikramlar sunulmasının ardından davul zurna eşliğinde halkoyunları gösterisi yapıldı.

Şahinbey Akkent kongre merkezinde gerçekleştirilen nikah merasiminde bürokrasiden, iş dünyasından, eğitim camiasından, STK ve siyaset dünyasından seçkin isimlerin yer aldığı 27 kişi genç çiftlerin nikahlarına şahitlik ettiler.

Ekerbiçer Ailesinin genç oğlu Hanifi Cihat ile hayatını birleştiren Ankaralı gelin Esra’nın nikahlarını Şahinbey Belediyesi Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kıydı.

Gaziantep Kilis ve Musabeyli bölgesinin yetiştirdiği, yaşamı başarılarla dolu, sevilen ve sayılan Şahin Ekerbiçer'in oğlu Hanifi Cihat'ın Nikahı, Akkent kongre merkezinde gerçekleşti.

Devlet erkanından ve siyaset dünyasından genç çifte tebriklerin yer aldığı telgrafların okunmasının ardından davetliler tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Gaziantep'in sevilen ozanları Ümit Canhilal ve Ozan Ali Dağcı Gaziantep yöresine ait türküler söylediler, Program sonrası toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Baba Şahin Ekerbiçer tüm katılımcılara teşekkür etti.

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni