Her yıl Almanya’nın farklı şehirlerinde düzenlenen bu önemli etkinlik, bu yıl ‘Geleceğin akıllı şehirleri‘ ve ‘İHA çözümleri‘ temalarıyla dikkat çekti.
Fuar, haritacılık, inşaat, coğrafi bilgi sistemleri (CBS), havacılık, yazılım ve insansız hava aracı teknolojileri gibi birçok alanda faaliyet gösteren uluslararası firmaları bir araya getirdi.
Fuarda ayrıca, ölçüm sistemleri, lazer teknolojileri, sensör sistemleri, görüntüleme çözümleri, hassas ölçüm ekipmanları, veri toplama araçları, uydu haberleşme teknolojileri, CAD, şehir planlama, fotogrametri ve e-devlet uygulamaları gibi pek çok konuda son teknoloji ürünler sergilendi.

600 FİRMA 17 BİN KATILIMCI BULUŞTU
Bu yıl ki fuara ağırlıklı olarak Asya ülkelerinden olmak üzere 600’ün üzerinde firma katılım sağladı. Etkinlik boyunca 100’ün üzerinde konferans düzenlenirken, 17.000’i aşkın profesyonel ziyaretçi fuarı takip etti.
Türkiye’den MPM Soft Teknoloji firması da fuarda yerini alarak, geliştirdiği yazılım ve teknoloji çözümlerini uluslararası katılımcılara tanıttı.
INTERGEO sektörel yeniliklerin tanıtıldığı, iş birliklerinin kurulduğu ve geleceğin teknolojilerinin paylaşıldığı önemli bir buluşma noktası oldu.

2026’DA MUNİCH’DE BULUŞMAK ÜZERE
İNTERGEO Uluslararası Jeodezi, Coğrafi Bilgi ve Arazi Yönetimi Fuarı‘nın 2026 yılında 15-17 Eylül‘de Münich kentinde yapılacağı bildirildi.

Hamide KÜÇÜKLER / Frankfurt
































