EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-11-2022 01:36

HİZMET ALANINDA DÖNÜŞTÜRÜCÜ BİR VİZYON

Yapı ve Kredi Bankası’nda bankacılık, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi’nde eğitmenlik, kurum-içi iç koçluk sistemi oluşturma projesi ve yönetici koçluğu alanlarında toplam 12 yılı aşan deneyimin ardından eğitim hizmetleri sektörüne girişimci olarak adım attı.

HİZMET ALANINDA DÖNÜŞTÜRÜCÜ BİR VİZYON

 

 2011 yılında Rana Kaplan Competence Academy’yi  kurdu. ICF’de (International  Coaching Federation) iki  yıl proje lideri olarak görev aldı. Üniversitelerle ortak çalışmalar  yürüttü. Avrupa Birliği Brüksel Parlementosu’nda ve Avrupa’nın başta Almanya, Belçika ve Hollanda olmak üzere pek çok ülkesinde liderlik seminerleri ve eğitimler verdi. 2019’da Almanya Frankfurt merkezli ikinci şirketini kurdu.

Harvard Business Review TR’de makale yazıyor. Türkiye’de koçluk alanında yazılmış kapsamlı ilk uygulama kitabının yazarı ve Türkiye’nin en büyük 100 şirketi arasında 2021 yılı Hizmet Kategorisinde Yılın Lideri Ödülünün sahibi.

11 ARALIK 2022 HAYATINIZIN MİLADI OLABİLİR!

Rana Kaplan’ın Almanya şirketi olan Cocaching Zentrum, 11 Aralık 2022 tarihinde Frankfurt’ta yeni grup profesyonel koçluk eğitimi başlıyor. International Coaching Federation akreditasyonlu programda yer almak; yaşamınızın, zihninizin, ilişkilerinizin ve kariyerinizin dümenine geçmek için geç kalmadan harekete geçebilir ve aşağıdaki iletişim bilgilerinden detayları öğrenebilir, kayıt yaptırabilirsiniz.

KİMLER KATILABİLİR?

Bir yönetici olarak: Koçluk becerilerini, çalışanlarınızın potansiyellerini kullanabilmelerinde, motivasyon ve ekip birliği sağlamada, güçlü takımlar oluşturmada, daha etkili iş sonuçları üreten, yetkinlikli ve tatminkar bireyler olmalarını sağlamada kullanabilirsiniz.

Bir insan kaynakları çalışanı olarak: İnsan kaynaklarının tüm uygulamalarında kullanabileceğiniz, sonuçları kanıtlanmış güçlü teknikler edinirsiniz.

Bir psikolog ya da terapist olarak: Danışanlarınıza yardımcı olurken kullandığınız becerileri geliştirerek çok daha etkili hale dönüştürebilirsiniz.

 

Bir öğretmen olarak: Koçluk becerilerini, öğrencilerin güven, motivasyon, iletişim becerileri ve başarılarını arttırmaya yönelik olarak kullanabilirsiniz.

Bir girişimci ve iş insanı olarak: Koç kimliğinizi, müşterilerinize ve danışanlarınıza maksimum yeterlilikte hizmet vermekte ve pazarınızı büyütmekte destek olarak kullanabilirsiniz.

Bir satış ve pazarlama uzmanı olarak: Müşterilerinizin ihtiyaçlarını çok daha iyi anlayarak hedeflerinize daha kolay ulaşmanızı sağlayabilirsiniz.

Bir profesyonel olarak: Koçluk ile kariyerinizi yükseltebilir ve/veya yenileyebilirsiniz.

Bir danışman olarak: Gelecek bilimciler tarafından çağın mesleği olarak değerlendirilen

Koçluk ile yepyeni, güçlü bir araca sahip olarak başarıda fark yaratabilirsiniz.

Bir ebeveyn olarak: Faydalı ve yapıcı ilişkiler kurarak çocuklarınızın yaşamlarında pozitif liderler olabilirsiniz.

 

İletişim:

+49 163 6847249

+49 163 8905935

www.ranakaplan.de

www.ranakaplan.com

 

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni