YAŞAM
Giriş Tarihi : 07-09-2022 18:56

İş İnsanı Gazi Güleç Fakir Aileyi Sevindirdi

Almanya’da yaşayan hayırsever iş insanı Gazi Güleç, İzmir’in Selçuk ilçesinde yaşayan fakir aileye kira ve eğitim desteği yardımında bulundu.

İş İnsanı Gazi Güleç Fakir Aileyi Sevindirdi

Baba Musa Çetin (62), “Hiçbir gelirim yok, eşim Şenay Çetin ve bana kızım Medine bakıyor. Geçim sıkıntımız bir yana oturduğumuz evin kirasını bile ödeyemiyoruz. Allah Gazi Beyden razı olsun, hızır gibi yetişti ve 1 yıllık ev kiramızı ödedi” diye konuştu.

Yaşlı adamın kızı Medine, “Hem kendi evimin hem de verem hastası olan babam ile annemin geçimini sağlamak için evlere temizliğe gidiyorum. 3 çocuğum var onların da okul masrafları var. Babam verem hastası, istese de çalışamaz. Gazi Güleç Bey bizim en sıkıntılı zamanımızda imdadımıza yetişti. 1 yıllık kira parasının yanı sıra çocuklarıma da eğitim desteği verdi. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

İmkanları ölçüsünde zor durumda olan insanlar için elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade eden hayırsever iş insanı Gazi Güleç; “Uzun yıllardır Almanya’da ikamet ediyorum. Ancak geldiğimiz ilk günden bugüne ne ülkemi ne de hemşerilerimizi unutmadım. Unutmamda mümkün değil. Gerek televizyondan gerekse de sosyal medya üzerinden memleketimden haberdar oluyor, yakın akraba ve arkadaşlarımızla sık sık sosyal medya üzerinden de güzel iletişimler kuruyoruz. Doğup büyüdüğümüz ülkeye ahde vefa borcumuzun olduğu bilinci ile zaman zaman fakirlerimize yardım amacıyla elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Necdet Karaşahin / Kuşadası

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni