KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 28-01-2024 18:42   Güncelleme : 29-01-2024 10:12

KARSU FRANKFURT’U SALLAMAYA HAZIRLANIYOR

Ünlü sanatçı Karsu’nun, Frankfurt Zoom Konser Salonu’nda düzenleyeceği konser yoğun ilgi görüyor.

KARSU FRANKFURT’U SALLAMAYA HAZIRLANIYOR

 

Frankfurt Zoom Konser Salonu’nda orkestrasıyla muhteşem bir konser verecek olan sanatçıya ilgi büyük oldu. Yeni yılın ilk konserini Frankfurt kentinde verecek olanTürk asıllı Hollandalı piyanist ve besteci Karsu Dönmez müzik hayatına 16 yaşında iken babasının Amsterdam’daki restoranında verdiği mini konserlerle başladı.

Daha o yıllarda dinleyicilerinden tam not alan sanatçı, ‘Bugün 33 yaşımdayım ve Dünya sanatçısı ve Türk olarak kızı olarak ülkemi gururlandırmak istiyorum’ dedi. Dünya starı zirvesine yaklaşan Karsu ayrıca başarılandan ötürü bugüne kadar birçok ödüle layık görüldü.

Dünya’nın büyük şehirlerinde verdiği konserlerde kapalı gişe olan sanatçının 1000 kişi kapasiteli Frankfurt Zoom Salonda gerçekleşecek olan konserine Frankfurt ve çevresinden yoğun ilgi oldu.

Şarkılarını sahnede âdete yaşayarak söyleyen Karsu, caz-pop tarzıyla kendine özgü bir hayran kitlesine sahip. Sanatçıya Türk izleyicilerin yani sıra Almanlarda yoğun ilgi gösteriyorlar.

Karsu, Dünya’nın en önemli sahnelerinden ve organizasyonlardan teklifler almaya devam ediyor. Sanatçı geçen yıl Concertge Bauw´dan, Nord Sea Jazz Festival’den New York Carnegie Hall´a kadar önemli sahnelerde yer aldı.

Ünlü sanatçı Karsu Dönmez, ‘New Orleans´ta dev bir caz orkestrası ile verdiğim konserimde dinleyicilerin gözlerini kapatıp sesime kulak verdikleri gördüğüm zaman çok mutlu oldum’ diye konuştu.

Sanatçının Frankfurt Zoom Salonu’nda16.2.2024 saat 19.00’da düzenlenecek konserinin organizasyonunu Markus Gardian yapıyor. Bu muhteşem konser için bilet almak isteyen Karsu hayranları Markus Gardian info@markusgardian.de ZOOM 60386 Frankfurt Carl benz str 21 Tel.069-69713005’den bilgi alabilirler.

Necdet-Hamdiye Karaşahin

 

 

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni