KÜLTÜR
Giriş Tarihi : 10-05-2023 22:06

POP MÜZİĞİ HAYRANLARI FRANKFURTTA BULUŞTULAR

Frankfurt Türk Müziği Gönül Dostları Kültür Derneği Pop Korosu 3. Konserini Frankfurt-Süd Bahnhof Salonu’nda verdi.

POP MÜZİĞİ HAYRANLARI FRANKFURTTA BULUŞTULAR

 

Konsere 300´e yakın pop müziği hayranı ile Frankfurt ve çevresinden genç, orta ve yaşlıların katıldığı gecede müziğin ritmine kendilerini kaptıranlar sahne önünde dans ettiler.  

Konserin Koro Şefliğini Veysel Takan Zehirbaz ile Kemanda Hasan Nar yaptılar. Türk Müziği Gönül Dostları Korosu’nun verdiği konserde açılış konuşmasını yapan Deniz Zobo, ‘Derneğimiz çatısı altında Türk Sanat Müziği, Pop Korosu ve Çocuk Korosu yer alıyor. Pop Koromuzun üçüncü konserini Frankfurt´un Süd Bahnhof Konser Salonu’nda gerçekleştirdik. Her konserimizde daha da çok tecrübe kazanıyoruz. Konserimiz yoğun ilgi görmesi bizleri cesaretlendiriyor, bizlere kuvvet veriyor. Salonun her yaştan pop severler tarafından doldurması pop müziğine olan ilgiyi de gösteriyor’ dedi.

Frankfurt-Süd Bahnhof Salonu’nda verilen konserde koro ‘Müjdeler, Sana Değer’ adlı parçaları seslendirirken, Soloda Zeliha Eker, ‘Sevenler Ağlamış, Şinanay, Her Gece’, Atilla Karaca, ‘Deliler, Halhal, Ellerinde Çiçekler’, Güllü Yazova, ‘Hasretim, Gözlerinin Hapsindeyim’, Özgür Yılmaz, ‘Gibi Gibi, Ben Özledim’,  Ayla Altun, ‘Yaramızda Kalsın, Güllerim Soldu’, Fatoş Köksal ‘Yas, Aslan Gibi’, Müberra Karakaya, ‘Mor Menekşe, Tavla’ ve Deniz Zobo, ‘Gidiyorum’ adlı parçaları seslendirdiler.

Konserin ikinci bölümünde Orkestra Zehirbaz’ın seslendirdiği pop şarkılarına eşlik eden misafirler sahnenin yanlarında ve arkasındaki alanlarda dans ettiler.

Büyük istek üzerine sahneye davet edilen Türk Müziği Gönül Dostları Dernek Başkanı Selma Ateş konuklar için Türk Sanat Müziği eseri seslendirerek geceye ayrı bir renk kattı.

Necdet-Hamdiye Karaşahin/Frankfurt

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni