GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 13:41   Güncelleme : 21-03-2024 14:43

THY Nürnberg, Türk seyahat acenteleri İftarda buluşturdu

Nürnberg Türk Hava Yolları ofisi tarafından verilen iftar yemeğinde, Türk seyahat acenteleri bir araya geldi. İftarda, yaklaşan yaz tatili sezonu ve sektördeki gelişmeler ele alındı.

THY Nürnberg, Türk seyahat acenteleri İftarda buluşturdu


Nürnberg Eleganz VIP restoranda verilen verilen iftara, THY Nürnberg Müdürü Abdullah Ömer Çelik, THY Kıdemli Satış Yöneticisi Sümeyye Ay, THY Nürnberg İstasyon Yöneticisi Tarık Serbes, THY Nürnberg Kıdemli pazarlama temsilcisi Bahadır Korkmaz, THY Nürnberg satış ve istasyon temsilcisi İbrahim Furkan Kader ile Nürnberg ve çevresinde faaliyet gösteren seyahat acenteleri katıldı.


Türk seyahat acentelerini bir araya getirerek, manevi bağları güçlendirmek ve iş birliğini teşvik etmek amacıyla düzenlenen iftarda katılımcılar, sektördeki gelişmeleri ele aldı. Geçen yıl Nürnberg’e uçuşlarının 50. Seneyi devriyesini kutlayan Türk Hava Yolları Nürnberg, kış tarifesindeki haftalık 14 frekansın akabinde 31 Mart itibariyle yaz tarifesinde haftada önce 17 sonra da 21 uçuşla Nürnberg’i dünyaya bağlamaya devam edeceği vurgulandı. 


İftarda, Aytunç Bilir (Ud) ve Ünsal Coşkun (Kanun) ile müzik dinletisi sundu ve yemeğin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

İlhan BABA/NÜRNBERG

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni