Efe Güngör‘ün yeni klibi “Benim Adım Anadolu“ ilgi gördü

Nürnberg’de yaşayan Denizli‘li sanatçı Efe Göngör, söz ve müziği kendisine ait içerisinde şiierlerinde olduğu Türkiye’nin 7 bölgesini ele aldığı ‘Benim Adım Anadolu‘ adlı son klibi büyük ilgi gördü.

KÜLTÜR - SANAT - 28-06-2024 11:05 2264 kez okundu.

Efe Güngör‘ün yeni klibi “Benim Adım Anadolu“ ilgi gördü
Advert

 

 


Yörük Kızı,Kahrolsun, Sevdalıyım Çivrili’me, Aydoğdu‘nun Kızları, Dandini Dasatana, Potpori, Efelerin Efesi.. gibi onlarca klibiyle dikkatleri üzerine toplayan Efe Göngör, daha önce’de Denizli’li hemşerisi tanınmış sanatçı Özay Gönlüm’ü yaşatmak için türkülerini bir CD de toplamış ve ödül almıştı.

Denizlili şarkıcı Efe Güngör şunları söyledi: "Bugüne kadar 7 albüm ve onlarca klibe imza attım. “Benim Adım Anadolu" isimli klibi Kale İnceğiz'de kanyonunda çekildi. Takip edilme ve izlenme rekoru kıran kilibin, İnceğiz Kanyonunun tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.

Söz ve müziği kendime ait olan “Benim adım Anadolu” adlı yeni eserim de güzel Türkiye’mizin yedi bölgesini ele alarak birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu vurguladım. Klibimin içerisinde Türkiye’nin güzelliklerini anlatan Ben çırpınan Karadeniz’im, Bereketle Çağlayan Menderes’im, Gaziyim şanlıyım kahramanım, Ben işte ben toros çadırında tutan o dumanım benim adım Anadolu Doğuda halay çekerim Batıda vakur Zeybeğim Kuzeyde horon teperİm Çukurova’ya selam ederim benim adım Anadolu….şiirlerimi de okudum.”

İlhan BABA/NÜRNBERG

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
HAMBURG’DA GAZİANTEP RÜZGARI ESTİ

HAMBURG’DA GAZİANTEP RÜZGARI ESTİ

14-01-2026 - KÜLTÜR - SANAT

Hamburg’da Karadeniz rüzgârı: Kültür, müzik ve dayanışma aynı gecede buluştu

Hamburg’da Karadeniz rüzgârı: Kültür, müzik ve dayanışma aynı gecede buluştu

30-12-2025 - KÜLTÜR - SANAT