‘Güvenlik bizim işimiz’

Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci, Orta Frankonya Emniyet Müdürü Adolf Blöchl’i ziyaret etti.

GÜNCEL - 22-11-2023 18:22 1925 kez okundu.

‘Güvenlik bizim işimiz’
Advert


Başkonsolos Cebeci, yapılan toplantıda, başta güvenlik alanında iş birliğine ilişkin konular olmak üzere vatandaşlarımızın güvenlikle ilgili karşılaştığı sorunların ve çözümlerinin ele alındığını söyledi.
Toplantıların belli aralıklarla yapılmasının kararlaştırıldığını ifade eden Başkonsolos Cebeci, “Vatandaşlarımızın tehlikeden uzak kalarak huzurlu bir yaşam sürmesi için gelen teklifin memnuniyet verici olduğunu söyledim” dedi. Emniyet Teşkilatı’nda görev alacak polis memurları arasında Türkiye kökenli gençlerin sayısının artması, meslek diplomasını alan gençlerimize yönelik hazırlanacak projelerde iş birliği içinde bulunulması konularını ele aldıklarını belirten Cebeci “Türkiye ile Almanya arasındaki dostluk bağlarının güçlenmesine yönelik katkılarından dolayı görev bölgemde yaşayan Türk toplumu adına Emniyet Müdürü ve ekibine teşekkür ettim” diye konuştu.


Emniyet Müdürü Adolf Blöchl ise şunları söyledi: “Güvenlik bizim işimiz. İnsanların rahat ve huzur içinde, tehlikelerden uzak yaşaması için hiçbir dil, din, ırk ayırımı yapmadan gerekeni yapıyoruz. Özellikle gençlerimizim kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasına, her türlü suç oranının azalmasına ve gençler arasındaki dostlukların pekişmesine yönelik projelerin hazırlanıp uygulamaya konulmasında üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz.” Toplantı sonunda Başkonsolos Cebeci ve Emniyet Müdürü Blöchl birbirlerine hediye takdiminde bulundu.

İlhan Baba/Nürnberg

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
 Anıtkabir, 23 Nisan'da 100 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

Anıtkabir, 23 Nisan'da 100 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

24-04-2024 - GÜNCEL

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, dayanışma için Gaziantep'e geldiğini belirtti

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, dayanışma için Gaziantep'e geldiğini belirtti

24-04-2024 - GÜNCEL