DÜNYA
Giriş Tarihi : 10-09-2023 23:37

ATATÜRK’ÜN BİZLERE BIRAKTIĞI EMENATE SAHİP ÇIKALIM

Nürnberg CHP Birliğinde düzenlenen kutlamada Birlik Başkanı Funda Yurt, günün önlem ve anlamını belirten bir konuşma yaptı. Yurt, “ Bugün önderimiz olan Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı emanet olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100.Kuruluş yıldönümü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

ATATÜRK’ÜN BİZLERE BIRAKTIĞI EMENATE SAHİP ÇIKALIM


Atatürk ve silah arkadaşları tarafından büyük zorluklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk partisi olan CHP’nin yarının idaelleriyle daha da büyüyeceğine inancımız sonsuzdur. Atatürk ve Silah arkadaşları tarafından kurulan Cumhuriyetimize sahip çıkalım dedi.
CHP MODERN ÇAĞDAŞ TÜRKİYE’NİN MİRASÇISIDIR.
CHP 100 yıllık siyasi tecrübesiyle modern çağdaş Türkiye’nin en önemli siyasi müraçılarından biridir. Bu miras bize değil Türk Milleti’nin her ferdine emaneet edilmiştir. Biz CHP’liler olarak kutsal mirasın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğu yerine getirerek, ülkemizin binlerce yıllık tarihi kültürel ve siyasi zenginliklerini gelecek nesillere aktarmak için çalışmalarımıza kesintisiz devam edeceğiz dedi.
ATATÜRK’ÜN BİZLERE BIRAKTIĞI EMENATE SAHİP ÇIKALIM
Nürnberg CHP Birliği Gençlik kollarından Efe Çizmecioğlu’da“ İzmir’in kurtuluşunun ve CHP’nin 100.yıl dönümünü bir arada kutlamanın sevincini yaşıyoruz. İzmir'in kurtuluşu,Türk milletinn bağımsızlık ve özgürlik mücadelesindeki en parlak zaferlerden biridir. Bu zafer milletimizin birlik ve berabeerlik içinde neler başarabileceğinin en güzel örneğini sunar.
CHP, Türkiye’ni demokrasi ve laiklik ilkelerini savunma, sosyal adaleti insan haklarını koruma amacıyla kurulmuş bir partdir. Biz genöler, geleceğimizi şekillendirmek için Atatürk’ün bize bıraktığı emanete sahip çıkalım,Atatük ilkelerini, devrimlerini yaşatalım“ dedi.


İlhan Baba-Nürnberg

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni