YAŞAM
Giriş Tarihi : 20-09-2022 22:44

FRANKFURT İZMİR ARASI AŞK KÖPRÜSÜ KURULDU

Almanya’nın Frankfurt kentinde yaşayan Armağan ailesinin oğulları Alper ile İzmir’de yaşayan Nihan Ertekin, düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi. Genç çiftin ilk düğün merasimi kız evi olan İzmir’in Balçova ilçesinde bulunan İzmir- Balçova Case De Garden Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

FRANKFURT İZMİR ARASI AŞK KÖPRÜSÜ KURULDU

 

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde, Armağan ve Ertekin aileleri konuklarını kapıda karşıladılar. Genç çift müzik ve alkışlar eşliğinde sahneye çıkarak ilk danslarını gerçekleştirdiler.

Kısa bir nişan döneminden sonra aileler tarafından evlenmelerine onay verilen genç çift, dünya evine yelken açıp İzmir’in Balçova ilçesinde yapılan dillere destan düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Nikâh merasiminin ardından genç çift dans müziğiyle yeniden sahneye çıkarken çalınan oyun havalarıyla gönüllerince eğlendi. Düğüne Almanya’dan gelerek katılan konuklar oyunlar oynadılar.

Anne Filiz Armağan, “Bir tane oğlum var. Onun mürüvvetini görmek kadar büyük bir duygu ve mutluluk olamaz. Bu duygu anlatmakla bitmez, bütün annelere böyle mutluluklar dilerim.

Gurbetçilerin de izinde olmaları ile Almanya-İzmir buluşmasıyla kalabalık ve muhteşem bir düğün oldu. Alper işlemleri bir an yapıp eşini Almanya’ya getirecek” dedi.

Gecenin ilerleyen vakitlerine kadar süren düğünde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okundu.

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni