YAŞAM
Giriş Tarihi : 18-11-2022 23:44

GÜLSEN KAYA'YI SONSUZLUĞA UĞURLADIK

Gülsen Kaya’yı son yolculuğuna yüzlerce kişi omuzlarında taşıdılar.

GÜLSEN KAYA'YI SONSUZLUĞA UĞURLADIK

 

Dietzenbach kasabasında uzun yıllardan beri yaşayan ve kendisini tanıyan herkesin sevdiği, saydığı güzel insan Gülsen Kaya’yı son yolculuğuna yüzlerce arkadaşı omuzlarında taşıyarak uğurladılar.

Hayatının en güzel günlerini Dietzenbach ’da geçiren, sevgi dolu insanlığı ile tanınan, sayılan Kaya, çalıştığı her yerde tatlı yüzünü gösteren kişiliği ile çok sevilen bir kişilikti.

“Gülsen Kaya’nın, koronun çalışmalarında her pazar günü eşlik ettiği bütün arkadaşları tarafından sevilen, neşe kaynağı bir insan olduğunu” söyleyen Türk Müziği Gönül Dostları Korosu Başkanı Selma Ateş, “Koromuzun çalışmalarına büyük bir istek ve aşk ile katılan, konserlerimizde devamlı bizimle beraber olan sevgili dost güzel insan Gülsen Kaya’yı kaybetmenin üzüntüsünü hepimiz çok derinden yaşıyoruz.

Uzun zamandan beri planladığımız ve yoğun bir tempo ile hazırlandığımız bir konserimiz var. Bütün koro üyelerinin dört gözle beklediği ve coronadan dolayı iki yıldır ertelenen Robato Konserimizi bir türlü gerçekleştirememiştik. Kendisi de tüm koro üyeleri gibi sevdiklerine verdiği sözü tutmak konusunda çok hassas birisiydi. Konsere tüm üyelerimiz gibi o da büyük bir çaba ile hazırlanıyordu” dedi.

Selma Ateş, “Bizim gibi konser vereceğimiz günü iple çekiyordu. Bu nedenle konseri Gülsen’in anısına düzenlemeye karar verdik. Gecede kendisini ve anılarımızı yâd edeceğiz.  . Onun sevdiği şarkılarda ve gecemizde onun da bizlerle beraber olduğunu bilerek ve hissederek konserimizi icra edeceğiz” diye konuştu.

 

Necdet Karaşahin/-Dietzenbach

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni