GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-10-2022 22:36

Müsiad Nürnberg Başkanı Haluk Dokur güven tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamlar Derneği (MÜSİAD) Nürnberg/Kuzey Bavyera Şubesi 7.Olağan Genel Kurul toplantısını kendi ofisinde gerçekleştirerek, yeni yöneticilerini belirledi.

Müsiad Nürnberg Başkanı Haluk Dokur güven tazeledi

 Divan Başkanlığını Nürnberg Uyum Meclisi Başkanı İlhan Postaloğlu ve yardımcılıklarını Müsiad Nürnberg eski başkanlarından Emin Bayram ve İş insanı Adem Uysal‘ın yaptığı genel kurulda oy birliği ile başkanlığa tekrar Haluk Dokur getirildi. 64 üyesi bulunan Nürnberg/Kuzey Bavyera Müsiad‘ın yeni yönetim kurulu üyeler şu isimlerden oluştu: Haluk Dokur (Başkan), Aydın Özcan, Eyüp Yıldırım, Mühibe Gürdoğan, Halil Cesur, Mustafa Oğuz, Samed Satır, Orhan Arslanmirze, Enis Kazancıoğlu, Azra Demiroğlu Sarı ve yedek üye olarakda Olcay Alpay,Ahmet Sakancı veTahir Aksu seçildi.


ZAMANA KARŞI YARIŞTIK
Genel kurul sonunda bir konuşma yapan Başkan Haluk Dokur, iki yıllık görev süremiz içerisinde ilk günden itibaren tüm yönetim kurulu olarak zamana karşı yarış içinde bulunduk. Görev süremiz içerisinde öyle zor zamanlardan geçtik ki yılmadık, yolumuzdan dönmedik ve amacımıza ulaşmak için tüm yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çaba sarf ettik. Seçimler,dış ekonomik saldırılar, tehditler, pandemi ve doğal afetlerden biri biterken diğeri başlamasına rağmen, Müsiad Nürnberg/Kuzey Bavyera Derneği olarak olaylara anında kurumsal bir olgunlukla cevap vermeyi başardık‘‘dedi.


ÇALIŞMALARA HIZ VERECEĞİZ
“MÜSİAD Nürnberg şubesi yapmış olduğu yerel ve genel hizmetlerle, gerek üyelerine gerekse topluma yönelik yaptığı faaliyetlerde adından sıkça söz ettirdi. Genel Kuruldan tam yetki alarak iki yıl daha göreve devam etmemizde bize güvenip destek veren üyelerimize, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönem bir çok önemli çalışmalara imza attık. Bu dönemde de hız kesmeden yolumuza çıkan engelleri aşarak devam edeceğiz. Yarım kalan projemizi önümüzdeki iki yıllık görev süremiz içerisinde gerçekleştireceğimize inanıyorum“ dedi.
GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRİRSEK DAHA DİKKATE ALINIRIZ
Dokur,“ Yeni vizyonumuz, doğduğu ve doyduğu topraklar için değer üreten, eğitimi önceleyen, bölgesel ekonomiye yön verebilen, çevik ve benzersiz bir cazibe merkezi olmaktır. Birlik, beraberlik ve dayanış içinde güçlerimizi birleştirir lobi oluşturursak Alman makamları tarafından daha dikkate alınırız.Var olan sorunların çözümlerini kolaylaştırırz“dedi. Tekrar Başkan seçilen Haluk Dokur’u ilk tebrik eden kızı Sena ile Nürnberg Hayat Evi yöneticisi Mühibe Gürdoğan oldu. Genel kurul sonunda davetlilere ve üyelere pasta,çay,soğuk içecekler ikram edildi.

İlhan Baba-Nürnberg

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni