EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-11-2019 17:58   Güncelleme : 19-08-2022 17:59

Thetahealing Eğitimi Başlıyor

Thetahealing ile tanış, değişim ile tanış, dönüşüm önce sende başlasın.

Thetahealing Eğitimi Başlıyor

Bu eğitimi alıp kendinizi şifalandırabilirsiniz veya şifaya ihtiyacı olan insanlara faydalı olabilirsiniz. Depresyon, kilo, bolluk, bereket, kendini sevme, kendini takdir etme ile ilgili sorunlarınızı duygulara dokunup çözümleyebilirsiniz.

Thetahealing bir reditation tekniğidir ve spiritüel bir yoldur. Kısıtlanmış inançlarımızı temizleyerek pozitif düşüncelerde hayatımızı yaşatmak için zihnimizi bedenimizi ve ruhunuzu itme metodudur. Bu yöntemle şifa iyileşme anında olur, bu tekniği herkes öğrenip uygulayabilir.

Örneğin bu tekniğin bulucusu Vianna Stibal bacağındaki tümörü yenerek bu tekniği keşfetmiştir ve kaç kanser hastasının şifasına vesile olmuştur.

Ben naçizane Neşe Kuzey, hastalığım olan Tromboz’u, yani kan pıhtılaşması adı verilen bu ölümcül hastalığı, ömür boyu haplara mahkum olmadan, bu teknik ile yendim. Altında yatan duyguları buldum, dönüştürdüm ve kurtuldum bunu siz de yapabilirsiniz.

Danıştığınız kişinin konulara aklının ermesi, sorulara cevap verebilmesi yeterlidir. Buna 8 -80 yaş arası diyebiliriz, bu tekniği herkes öğrenip uygulayabilir.

Eğitim hakkında bilgi için.

NEŞE KUZEY 0176 23171504

Nolu telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Ökkeş ToyÖkkeş Toy

avrupaolay.com'da İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni